Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Heuts Hoveniersbedrijf Margraten

Prinses Ireneweg 6
6241 GE Bunde
Toon telefoonnummerT. 043 358 0265
 

Hovenier Margraten

Als erkent hoveniersbedrijf met jarenlange (sinds 1987) ervaring vertalen wij graag de wensen van de klant naar een unieke tuin. Zowel het tuinontwerp als de tuinaanleg en het uiteindelijke tuinonderhoud zijn bij ons in goede handen.

Tuinontwerp omgeving Margraten

Een goed tuinontwerp vormt de basis voor de aanleg van uw droomtuin. Heuts Hoveniersbedrijf maakt, na inventarisatie van uw wensen, een professioneel ontwerp voor een unieke tuin.

In het ontwerpplan kunnen tuinelementen worden opgenomen als sierbestrating, vijvers, tuinafscheidingbeplanting van planten, bomen en struiken en de aanleg van een gazon. Maar ook met de aanleg van een beekloop, fontein, vijverbruggen of zwembad hebben wij ruime ervaring.
Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van ‘levende tuinen’. Dit zijn tuinen met veel groen in de vorm van beplanting waar veelal natuurlijke materialen worden ingezet.

Tuinonderhoud uitbesteden

Uw tuin is door de verschillende groei en bloeiperiodes aan verandering onderhevig, dit vraagt om deskundig tuinonderhoud. Of het nu gaat om het onderhoud van beplanting en vijvers, bemesten van grond, snoeien van bomen of maaien; Heuts Hoveniersbedrijf neemt het u graag uit handen. Zo kunt u voortaan zorgeloos van uw tuin genieten.

Ons hoveniersbedrijf onderhoudt al jaren tuinen van bedrijven en particulieren in de omgeving van Maastricht, Bunde, Margraten, Vaals en Valkenburg.
Als groene ondernemer met jarenlange ervaring mogen wij het Tuinkeur kwaliteitskeurmerk voeren.

Informatie en contact

Wilt u graag meer informatie over ons erkende hoveniersbedrijf en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Heuts Hoveniersbedrijf is werkzaam in de regio Maastricht, Bunde, MargratenVaals en Valkenburg

Sitemap Logo Lionhead Interactive