Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Heuts Hoveniersbedrijf Bunde

Prinses Ireneweg 6
6241 GE Bunde
Toon telefoonnummerT. 043 358 0265
 

Hovenier Bunde

Heuts Hoveniersbedrijf (sinds 1987) bezit door jarenlange ervaring bijzonder veel kennis en ervaring op het gebied van tuinaanleg en tuinrenovatie. Persoonlijk contact en betrouwbaarheid staan daarbij voorop.

Tuinaanleg van ontwerp tot oplevering

Heuts Hoveniersbedrijf verzorgt de complete aanleg van uw tuin. Vanaf het tuinontwerp tot aan de uiteindelijke oplevering van uw tuin en zelfs het tuinonderhoud, wij kunnen dit voor u regelen. Naast het aanleggen van een nieuwe tuin is het ook mogelijk om uw huidige tuin door ons te laten renoveren.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij ruime expertise opgebouwd betreffende het aanleggen van bijvoorbeeld sierbestrating, vijvers, zwembadenpergola’s en tuinafscheidingen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van ‘levende tuinen’. Dit zijn tuinen met veel groen in de vorm van beplanting waar veelal natuurlijke materialen worden ingezet.

Tuinonderhoud omgeving Bunde

De natuur in uw tuin groeit en bloeit, daarom verandert het uiterlijk van uw tuin continu. Dit vraagt om vakkundig tuinonderhoud. Wanneer u weinig tijd heeft of niet in de gelegenheid bent om zelf uw tuin te onderhouden kunt u dit uitbesteden aan onze hoveniers.

Als erkent hoveniers bedrijf kunnen wij voor u bijvoorbeeld uw beplanting en vijvers onderhouden, uw gazon maaien, bomen en struiken snoeien, tuin bemesten of onkruid-, mos- en ongedierte bestrijden.
Wij mogen als groene ondernemer met jarenlange ervaring het Tuinkeur kwaliteitskeurmerk voeren.

Informatie en contact

Wilt u graag meer informatie over ons erkende hoveniersbedrijf en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Heuts Hoveniersbedrijf is werkzaam in de regio Maastricht, Bunde, MargratenVaals en Valkenburg

Sitemap Logo Lionhead Interactive