Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


MH Hoveniers Bergen

Molenheideweg 1
5835 CL Beugen
Toon telefoonnummerT. 06-53841899
 

Hovenier Bergen

Hovenier voor tuinaanleg in Bergen en omgeving. Of het nu gaat om een kleine verandering, een complete renovatie of het aanleggen van een nieuwe buitenruimte; u bent bij MH Hoveniers aan het goede adres. MH Hoveniers is in 2008 opgericht door Michel Hermens. Wij zijn een jong en dynamisch hoveniersbedrijf in de omgeving van Bergen. Als hoveniersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en het onderhouden van tuinen in de regio.

Tuinontwerp omgeving Bergen

Aan de basis van een goede tuin ligt een professioneel tuinontwerp. Voordat wij overgaan tot het ontwerpen van uw ideale tuin hebben wij eerst een vrijblijvend gesprek. In dit gesprek bekijken wij de mogelijkheden en wensen omtrent uw tuin. Na deze inventarisatie maken wij een eerste schetsontwerp. In zo’n schetsontwerp kunnen extra’s worden opgenomen als een plan voor beplanting, verlichting of beregening. Wanneer het schetsontwerp is goed gekeurd maken wij een professioneel tuinontwerp, indien gewenst kunnen wij dit ook in 3D of in animatie uitvoeren zodat u direct een goed beeld van uw nieuwe tuin krijgt.

Tuinonderhoud uitbesteden

De beplanting in uw tuin is door de seizoenen aan verandering onderhevig, daarom is het raadzaam om uw tuin regelmatig te onderhouden. U kunt dit natuurlijk zelf doen, maar wellicht heeft u het te druk of niet de mogelijkheden. Om dan toch zorgeloos van uw tuin te genieten kunt u uw tuinonderhoud ook aan een vakkundige hovenier uitbesteden. Hiervoor bent u bij MH Hoveniers aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het onderhouden van tuinen voor zowel particulieren als bedrijven in de omgeving van Venray, Boxmeer, Bergen, Sint AnthonisWanroij en Meerlo.

Afspraak maken met een hovenier in Bergen?

Wilt u graag meer informatie over ons erkende hoveniersbedrijf en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Sitemap Logo Lionhead Interactive