Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Hoveniersbedrijf Van Beers Apeldoorn

Schoonderbekersweg 3
3791 NE Achterveld
Toon telefoonnummerT. 0342-452239
 

Hovenier Apeldoorn

Hovenier in uw tuin in Apeldoorn? Altijd al een verandering in uw tuin gewild maar nooit de stap gemaakt? Schakel dan nu Hoveniersbedrijf Van Beers in om u te begeleiden tijdens een grondige tuinrenovatie, kleine verandering of een compleet nieuw tuinontwerp.

Voor elke tuinwens is er een passende en creative oplossing, waarbij wij u graag willen helpen en adviseren. Voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen verzorgen wij diverse groenvoorzieningen. Wij luisteren naar uw wensen, vertalen dit eventueel in een tuinschets of compleet ontwerp en gaan vervolgens aan de slag met uw droomtuin.

Tuinontwerp en tuinaanleg

Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren wij uw tuinwensen en bekijken wij uw huidige tuin. Soms is een kleine aanpassing al voldoende om een hele andere sfeer te creëren. Als u kiest voor een grondige renovatie maken wij eerst een tuinontwerp, zodat onze hoveniers tijdens de tuinaanleg precies kunnen zien waar de diverse tuinelementen komen. Denk daarbij aan:


Zodra het ontwerp en de afspraken gemaakt zijn zullen wij starten met het aanleggen van de tuin. Wij zullen in de afgesproken tijd alle werkzaamheden realiseren. Tijdens de aanleg kunnen wij, in overleg, aanpassingen verrichten.

Tuinonderhoud in Apeldoorn door een hovenier

Tijdens de tuinaanleg gaan wij netjes en zorgvuldig te werk en leggen wij alles professioneel aan. Zodra de tuin klaar is lopen wij er samen doorheen en bespreken wij het eindresultaat. Daarnaast geven wij aan hoe u het beste het tuinonderhoud kan verrichten.

U wilt het hele jaar door een tuin hebben die er verzorgd en netjes bij ligt? Door het juiste tuinonderhoud toe te passen, kunnen uw planten in goede conditie groeien en blijft uw tuinontwerp in stand. U kunt ervoor kiezen om het onderhoud zelf te doen, maar u kunt ook onze hoveniers inschakelen. De mogelijkheden nemen wij graag met u door.

Ons hoveniersbedrijf is werkzaam in de regio van Apeldoorn, Loenen, BeekbergenUgchelen en Hoenderloo. Kijk ook eens op hovenier Apeldoorn voor meer informatie.

Afspraak maken met een hovenier in Apeldoorn?

Wilt u graag een afspraak maken en de mogelijkheden bespreken met een hovenier? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bellen u voor een afspraak.

Sitemap Logo Lionhead Interactive