Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Raymond van Schaik Tuinen Wijchen

Weezenhof 8119
6536 CR Nijmegen
Toon telefoonnummerT. 024 6452209
 

Hovenier Wijchen

Hovenier nodig in uw tuin in Wijchen? Kwaliteit en vakmanschap staan bij Raymond van Schaik Tuinen voorop. Het hoveniersbedrijf, wat in 1997 is opgericht door Raymond van Schaik, levert kwaliteitstuinen voor zowel particulieren als bedrijven in de omgeving van Wijchen. Het hoveniersbedrijf is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk voor unieke tuinen.

Tuinontwerp en tuinaanleg in Wijchen

Voor een professioneel tuinontwerp is het van belang dat de hovenier de situatie ter plekke goed kan bekijken. Daarom spreekt Raymond van Schaik in eerste instantie bij de klant af om de wensen omtrent de nieuwe buitenruimte te inventariseren en de mogelijkheden op locatie te bekijken. Tijdens dit gesprek zal Raymond van Schaik met u meedenken en u van advies voorzien. Advies betreffende verschillende tuinmaterialen en hun eigenschappen en uitstraling. Maar ook de mogelijkheden wat betreft op maat gemaakte tuinelementen als tuinmeubilair en vijvers. Raymond van Schaik bezit een groot netwerk van partners die met vakmanschap diverse tuinelementen kunnen vervaardigen.

Tuinspecialist in Wijchen; Raymond van Schaik Tuinen

Na het eerste gesprek kan onze tuinarchitect een nauwkeurig ontwerp maken, wat al een goede eerste indruk van uw nieuwe tuin geeft. Dit tuinontwerp wordt samen met een gedetailleerde offerte, een werkplanning en eventueel een beplantingsplan aan u aangeboden en besproken. Na goedkeuring hiervan volgt de uiteindelijke tuinaanleg.

Tuinonderhoud door een hovenier

Onder invloed van de seizoenen verandert in de loop van het jaar de uitstraling van uw tuin. Om uw tuin er toch verzorgt uit te laten zien en de aanplant te ondersteunen is vakkundig tuinonderhoud van belang. U kunt natuurlijk zelf uw tuin onderhouden, maar u kunt dit ook uitbesteden. Raymond van Schaik Tuinen heeft de ervaring en kennis in huis om uw tuin professioneel te onderhouden.

Onderhoudswerkzaamheden die Raymond van Schaik Tuinen voor u kan verzorgen:

  • de tuin onkruidvrij maken
  • de sierbestrating ontdoen van mos, algen en onkruid
  • tuinmeubilair reinigen
  • bemesten van gazon en plantenborders
  • afgevallen bladeren en takken opruimen
  • beplanting en bomen snoeien

Als hoveniersbedrijf onderhouden wij tuinen van particulieren en bedrijven in de omgeving van Dodewaard, HeterenOosterhout en Beuningen.

Afspraak maken met onze hovenier in Wijchen

Wilt u een afspraak met ons maken en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u hier dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive