Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Hoveniersbedrijf Van Beers Ugchelen

Schoonderbekersweg 3
3791 NE Achterveld
Toon telefoonnummerT. 0342-452239
 

Hovenier Ugchelen

Hovenier in uw tuin in Ugchelen? Hoveniersbedrijf Van Beers is al ruim 70 jaar gespecialiseerd in het maken van een tuinontwerp, het verzorgen van de tuinaanleg en het tuinonderhoud. Samen met een vast team van hoveniers nemen wij graag uw tuin onderhanden van A tot Z.

Aan de hand van een kennismakingsgesprek zetten wij uw tuinwensen op een rijtje en maken we een eerste tuinontwerp. Hierop staat de nieuwe indeling en schetsen wij diverse tuinelementen zoals een schutting, schuur, tuinhuis, terrasvijver en sierbestrating. Na goedkeuring van het ontwerp starten we vrij snel met de aanleg van uw tuin.

Tuinontwerp laten maken van uw tuin in Ugchelen

Wij ontwerpen een tuin op maat, passend bij uw wensen, omgeving en budget. Na een uitgebreide inventarisatie werken wij uw en onze ideeën uit in een tuinontwerp en een bijpassende offerte. Na bespreking hiervan volgt eventueel het maken van een beplantingsplan. En uiteraard kunnen wij het deels of geheel voor u uitvoeren.

Tuinaanleg door professionele hoveniers

Hoveniersbedrijf van Beers beschikt over de beste tuinmannen en machines om uw nieuwe tuin op professionele wijze aan te leggen. In combinatie met tuinmaterialen en diverse soorten planten wordt er een sfeer gecreëerd die helemaal bij u en uw levensstijl past. Helpt u ons een handje tijdens de tuinaanleg, dan horen wij dat graag. Een extra handje is altijd welkom.

Onderhoudsvriendelijke tuin en tuinonderhoud

Ook kijken wij goed naar het tuinderhoud van de nieuwe tuin en zorgen wij ervoor dat wanneer u een onderhoudsvriendelijke tuin wilt, u daar zo weinig mogelijk werk naar heeft. U kunt het volledige onderhoud ook overlaten aan ons. Onze hoveniers zorgen er voor dat uw tuinontwerp in stand blijft, de tuinmaterialen van goede kwaliteit blijven en de planten gezond kunnen groeien. De kwaliteit van uw tuin blijft zo op een hoog niveau zonder dat u er veel tijd en energie aan hoeft te besteden.

Ons hoveniersbedrijf werkt in de regio van Apeldoorn, Loenen, Beekbergen en Hoenderloo. Wij verzorgen dagelijks de tuinen bij particulieren en bedrijven. Maar ook bij parken en gemeenten zijn wij bekend.

Afspraak maken met een hovenier in Ugchelen?

Wilt u informatie ontvangen of een afspraak maken met een hovenier in uw tuin in Ugchelen? Vraag hier vrijblijvend informatie aan en wij nemen persoonlijk contact met u op om al uw tuinwensen te bespreken.

Sitemap Logo Lionhead Interactive