Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Hoveniersbedrijf Stip Putten

Staverdenseweg 45
8075 AP Elspeet
Toon telefoonnummerT. 0577 - 49 18 51
 

Hovenier Putten

Wilt u het hele jaar genieten van uw tuin maar beschikt u helaas niet over groene vingers, hovenier Putten is één van de hoveniers die is aangesloten bij Zorgeloosbuitenleven neemt deze zorg graag uit handen.

Voor een tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie, sierbestrating of tuinonderhoud kunt u terecht bij hoveniersbedrijf Stip. Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken wij uw wensen en de mogelijkheden binnen uw tuin. Hierbij wordt een schets ontwerp en een prijsopgave geleverd.

Tuinrenovatie of tuinaanleg Putten

Heeft u al een aangelegde tuin maar kan deze wel een opknapbeurt gebruiken? Bij Hoveniersbedrijf Stip uit Putten bent u aan het juiste adres. Wij recyclen elementen uit uw tuin en verwerken deze in het nieuwe ontwerp. Door dit te combineren met nieuwe materialen en producten krijgt u een volledig nieuwe tuin die past bij uw wensen.

Tuinonderhoud tijdens vakantie

Elke tuin heeft onderhoud nodig, de een wat meer dan de ander. Wilt u graag een onderhoudsvriendelijke tuin of een prachtige groene tuin met gekleurde bloembedden? Door uw tuin goed te onderhouden kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin. Met het onderhoud van uw tuin helpen wij u graag! Hoveniersbedrijf Stip, de tuinman voor uw tuin!

 

Hoveniersbedrijf Stip is werkzaam in de volgende plaatsen: ElspeetErmeloHarderwijkNunspeetPutten en Zeewolde

 

Sitemap Logo Lionhead Interactive