Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Raymond van Schaik Tuinen Oosterhout

Weezenhof 8119
6536 CR Nijmegen
Toon telefoonnummerT. 024 6452209
 

Hovenier Oosterhout

Hovenier in uw tuin in Oosterhout? In de regio levert hoveniersbedrijf Raymond van Schaik Tuinen sfeervolle tuinen voor zowel particulieren als bedrijven. Kwaliteit en vakmanschap staan bij Raymond van Schaik voorop. Door zijn nauwe samenwerking met andere partijen uit de regio kan hij écht maatwerk leveren, waardoor iedere klant een unieke tuin krijgt.

Ons hoveniersbedrijf inhuren voor een tuinontwerp en tuinaanleg

Een goed doordacht tuinontwerp vormt de basis voor een vakkundige tuinaanleg. Daarom wordt er veel aandacht aan dit ontwerpproces geschonken.

Raymond van Schaik komt eerst persoonlijk bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo kan hij een goed beeld krijgen van het huis en de omgeving van de nieuw aan te leggen tuin. Ook wordt er bekeken of het gaat om een compleet nieuw aan te leggen tuin, of juist om renovatie van een bestaande tuin. In dit gesprek zal Raymond van Schaik de opdrachtgever ook persoonlijk adviseren betreffende uitstraling en geschikte tuinmaterialen.

De hoveniers van Raymond van Schaik Tuinen in Oosterhout

Na dit gesprek kan onze tuinarchitect een nauwkeurig ontwerp maken, wat al een goede eerste indruk van uw nieuwe tuin geeft. Dit tuinontwerp wordt samen met een gedetailleerde offerte, een werkplanning en eventueel een beplantingsplan aan u aangeboden en besproken. Na goedkeuring hiervan volgt de aanleg van uw gewenste tuin.

Tuinonderhoud in uw tuin door een hovenier

Onder invloed van de seizoenen verandert in de loop van het jaar de uitstraling van uw tuin. Om uw tuin er toch verzorgt uit te laten zien en de aanplant te ondersteunen is vakkundig tuinonderhoud van belang. Nadat uw tuin is aangelegd zullen wij u daarom adviseren over het noodzakelijke tuinonderhoud. U kunt natuurlijk zelf uw tuin onderhouden, maar u kunt dit ook uitbesteden. Raymond van Schaik Tuinen heeft de ervaring en kennis in huis om uw tuin professioneel te onderhoudenTuinonderhoud kunnen wij bijvoorbeeld leveren op basis van abonnementen, een onderhoudscontract en als vakantieservice.

Wij verzorgen al jaren het tuinonderhoud voor particulieren en bedrijven in de omgeving van Wijchen, Dodewaard, Heteren en Beuningen.

Afspraak maken met onze hovenier in Oosterhout

Wilt u graag meer informatie en/of een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive