Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Hoveniersbedrijf Van Beers Loenen

Schoonderbekersweg 3
3791 NE Achterveld
Toon telefoonnummerT. 0342-452239
 

Hovenier Loenen

Hovenier in uw tuin in Loenen nodig? Het inschakelen van een gespecialiseerd hoveniersbedrijf is tegenwoordig geen overbodige luxe. Uw tuin verdient namelijk aandacht en de juiste verzorging om zich goed te kunnen ontwikkelen. Laat dit met een gerust hart over aan Hoveniersbedrijf Van Beers uit de regio Loenen. In Gelderland zijn wij de tuinmannen die gespecialiseerd zijn in het verzorgen van een tuinontwerp, de tuinaanleg en het tuinonderhoud. Aan de hand van een unieke tuintekening kunnen wij al uw tuinwensen mooi in kaart brengen om voor u de perfecte tuin te creëren.

Tuinaanleg in Loenen laten verzorgen door en hovenier

Op basis van het tuinontwerp zorgen wij voor een vakkundige tuinaanleg. Met de juiste materialen, machines, mankracht en beplanting komt het ontwerp stap voor stap tot leven. Is de tuin eenmaal aangelegd, dan kunnen wij ook het tuinonderhoud – zowel geheel als gedeeltelijk - voor u verzorgen. Dit doen wij overigens ook voor reeds bestaande tuinen.

Tuinmaterialen

Met behulp van een enthousiast hoveniersteam is ons hoveniersbedrijf een specialist in het aanleggen van sterke en verzorgde tuinen. Kiest u voor een mooi aangelegd terras met een unieke houten overkapping, een tuinhuis waar u al uw tuinmeubelen en tuingereedschap kunt opslaan, een vijver met prachtige vissen en een fantastische groene sfeer met verschillende soorten beplantingen, dan geeft hoveniersbedrijf van Beers u de perfecte tuin die u altijd al heeft gewild. Door te werken met verschillende tuinmaterialen, vormen en structuren wordt er een sfeer gecreëerd die bij u en uw leefstijl past.

Tuinonderhoud door één van onze hoveniers

U vraagt, wij draaien!

Om uw tuinontwerp in stand te houden kunt u ons inschakelen voor diverse tuinonderhoud werkzaamheden. Dit kan gaan om een wekelijkse onderhoudsbeurt, maar u kunt ons ook benaderen wanneer er gesnoeid, geknipt, gemaaid of gezaaid moet worden.

Wij zijn met ons hoveniersbedrijf werkzaam in de regio van Apeldoorn, BeekbergenUgchelen en Hoenderloo.

Informatie aanvragen bij onze hovenier in Loenen?

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u bij u thuis of bij uw bedrijf. Vraag hier informatie aan en wij nemen telefonisch contact met u op om alles te bespreken.

 

Sitemap Logo Lionhead Interactive