Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


A.A. Living Garden Design Lochem

Toutenburg 407
7423 XD Deventer
Toon telefoonnummerT. 0570-651655
 

Hovenier Lochem

Hovenier nodig in Lochem? A.A. Living Garden staat voor elke tuinklus voor u klaar op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Kijken en goed luisteren naar de opdrachtgever is één van onze sterkste punten. Zo kunnen we het eindresultaat perfect afstemmen op uw wensen en dromen. Laat u verrassen door een uniek tuinontwerp, een complete tuinrenovatie of een grote onderhoudsbeurt van A.A. Living Garden design.

Tuinontwerp maken in Lochem

Een goed tuinontwerp is geen tekening, maar het maken van een ontwerp is een gevoel. In een gezamenlijk gesprek bij u thuis of bij uw bedrijf bespreken wij uw wensen en deze worden vertaald in een ontwerp.

Zodra uw wensen ontworpen zijn en alles akkoord is, gaan wij aan de slag met ons hoveniersbedrijf in uw tuin.

Tuinaanleg en tuinonderhoud door een hovenier laten uitvoeren

Wij helpen u graag om uw tuin geheel naar uw wensen in te richten. Door een grondige aanpak en het gebruik van hoogwaardige materialen wordt het tuinontwerp vakkundig tot leven gebracht tijdens de tuinaanleg.

Wanneer er voor de aanleg van uw nieuwe tuin geen ruimte is voor een boom om te vallen, of wanneer we er met de wagen niet goed bij kunnen komen, dan gaan we van de gebaande paden af om de klus te klaren.

A.A. Living Garden; Uw tuinspecilaist in Lochem

Tuinonderhoud is na het tuinontwerp en de tuinaanleg belangrijk om uw tuin in goede conditie te houden. Wij verzorgen onder andere de volgende onderhoudswerkzaamheden:

  • Maaien
  • Snoeien
  • Onkruid verwijderen
  • Bemesten
  • Beplanting
  • Boomverzorging
  • Terrasonderhoud

Wij komen op afspraak of op een vooraf opgesteld tijdsschema voor uw tuinonderhoud.

Informatie aanvragen bij een hovenier in Lochem

Tevreden klanten hebben en houden staat bij ons hoog in het vaandel. Het is per slot van rekening erg belangrijk dat het eindresultaat aansluit op uw wensen. Graag maken wij een persoonlijke afspraak om kennis te maken en bespreken graag uw tuinwensen.

Vraag hier informatie aan voor uw tuin in Lochem.

Sitemap Logo Lionhead Interactive