Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


A.A. Living Garden Design Laren

Toutenburg 407
7423 XD Deventer
Toon telefoonnummerT. 0570-651655
 

Hovenier Laren

Hovenier in Laren nodig? Wilt u een tuinspecialist uit de regio Laren die uw tuinaanleg, tuinontwerp of tuinonderhoud kan verzorgen? A.A. Living Garden Design is gespecialeert in alle tuinwerkzaamheden van klein tot groot. In een persoonlijk gesprek bij u op locatie bespreken wij graag uw wensen en maken, wanneer nodig, een tuinontwerp.

Tuinontwerp laten maken in Laren

Wij zijn met ons hoveniersbedrijf onder andere werkzaam in de regio van Laren. Per telefoon of e-mail plannen wij een kennismakingsgesprek, zodat wij uw wensen op een rijtje kunnen zetten. Op basis van uw wensen maken wij een tuinschets. De schets wordt zo gemaakt, dat alles aanpasbaar is voor elementen die u  graag anders wenst te hebben. Zijn al uw wensen verwerkt? Wij maken het tuinontwerp definitief en voegen hier de offerte aan toe.

Zodra u de offerte goedgekeurd, starten wij met de tuinaanleg van uw droomtuin.

Tuinaanleg met ons hoveniersbedrijf

Het ontwerp is akkoord, de offerte is goedgekeurd? Wij gaan aan de slag met onze hoveniers in uw tuin. De materialen worden ingekocht en wij zullen in de afgesproken tijd uw tuin opleveren. Heeft u tussentijds andere wensen of wilt u het het toch net even anders? Geef dit tijdens de aanleg aan, dan kunnen wij dit pirma meenemen in de werkzaamheden.

Uw tuinonderhoud in Laren

Als alle tuinonderdelen zijn aangelegd bespreken we het eventuele tuinonderhoud. A.A. Living Garden Design kan uw complete tuin het hele jaar door onderhouden. Onder andere het maaien van uw gazon, snoeien van bomen en heggen, onkruid wieden, bemesten, nieuwe beplanting en terrasonderhoud vallen onder onze werkzaamheden.

Zo kunt u optimaal genieten van het buitenleven zonder u zorgen te maken over uw gazon, beplanting en onkruid.

Informatie aanvragen bij onze hovenier in Laren

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de tuinwerkzaamheden te bespreken. Vraag hier informatie aan en wij maken een afspraak bij u thuis, uw bedrijf of gemeente.

Sitemap Logo Lionhead Interactive