Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Hoveniersbedrijf Van Beers Hoenderloo

Schoonderbekersweg 3
3791 NE Achterveld
Toon telefoonnummerT. 0342-452239
 

Hovenier Hoenderloo

Hovenier in uw tuin in Hoenderloo? Het inrichten van een tuin is een vak apart en niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig staat Hoveniersbedrijf Van Beers uit Achterveld, werkzaam in de regio Hoenderloo, voor u klaar om dit van u over te nemen. Op het gebied van tuinontwerptuinaanleg en  tuinonderhoud beschikken onze tuinmannen de juiste vakkennis om u te begeleiden bij het proces.

Of het nu gaat om een kleine tuinrenovatie of een compleet nieuwe tuin, wij werken met veel plezier en enthousiasme aan uw droomtuin.

Van tuinontwerp tot tuinaanleg

Wij vinden het belangrijk dat de opdrachtgever nauw betrokken is bij het hele proces. Het is tenslotte uw tuin waar u nog vele jaren van wilt genieten.

We bespreken goed met u alle tuinwensen om van daaruit een perfect passend tuinontwerp te maken. Na goedkeuring van het ontwerp en de offerte starten wij met de tuinaanleg. Hier worden diverse tuinelementen aangelegd zoals een terras, vijver, de sierbestratingoverkapping en de beplanting.

Tuinonderhoud in Hoenderloo zonder zorgen

Tijdens het aanleggen van de tuin houden wij rekening met het tuinonderhoud. Wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin? Dan gebruiken wij materialen en planten die weinig tot geen onderhoud nodig hebben. Heeft u groene vingers? Dan zullen wij meer planten en bomen planten.

Heeft u geen tijd om het onderhoud te doen? Onze tuinman neemt graag het werk uithanden. U heeft na de oplevering van uw tuin geen zorgen om het onderhoud en u kunt met een gerust hart genieten van uw tuin.

Informatie aanvragen met bij onze hovenier

Wilt u graag een advies voor uw tuin? Zou u graag uw tuin willen laten aanleggen door één van onze tuinmannen? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak op locatie. Vraag hier gratis een afspraak aan.

Onze hovenier werkt in de regio Hoenderloo

De hoveniers van hoveniersbedrijf Van Beers zijn dagelijks werkzaam in de regio van Apeldoorn, Loenen, BeekbergenUgchelen en omstreken.

Sitemap Logo Lionhead Interactive