Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Raymond van Schaik Tuinen Heteren

Weezenhof 8119
6536 CR Nijmegen
Toon telefoonnummerT. 024 6452209
 

Hovenier Heteren

Hovenier in Heteren nodig? Hoveniersbedrijf Raymond van Schaik Tuinen (sinds 1997) legt met een vakkundig team van hoveniers unieke tuinen aan in Heteren en omgeving. Denk hierbij aan het ontwerpen en creëren van eigentijdse sfeervolle tuinen waar eventueel ook maatwerk aan te pas kan komen. Ecologie en economie nemen een belangrijke plaats in binnen de tuinontwerpen van Raymond van Schaik.

Tuinontwerp en tuinaanleg in Heteren

Voor een professioneel tuinontwerp is het van belang dat de hovenier de situatie ter plekke goed kan bekijken. Daarom spreekt Raymond van Schaik in eerste instantie bij de klant af om de wensen omtrent de nieuwe buitenruimte te inventariseren en de mogelijkheden op locatie te bekijken. Tijdens dit gesprek zal Raymond van Schaik met u meedenken. Vanuit zijn jarenlange ervaring kan hij u ook goed van advies voorzien.

Tuinspecialist in Heteren; Raymond van Schaik Tuinen

Advies betreffende verschillende tuinmaterialen en hun eigenschappen en uitstraling. Maar ook de mogelijkheden wat betreft op maat gemaakte tuinelementen als tuinmeubilair en vijvers. Raymond van Schaik bezit hiervoor een groot netwerk van partners die met vakmanschap diverse tuinelementen kunnen vervaardigen.

Na dit gesprek zal er een tuinontwerp worden gemaakt waarin eventueel een beplantingsplan is opgenomen. Wanneer dit ontwerp en de bijbehorende offerte worden goedgekeurd kan er worden over gegaan tot de uiteindelijke tuinaanleg.

Een hovenier in Heteren voor tuinonderhoud

De verschillende seizoenen vragen ook om verschillend tuinonderhoud. Zo zal voor het voorjaar uw tuin klaar worden gemaakt om begroeiing optimaal te laten groeien en bloeien. Het najaar vraagt juist meer om het opruimen van tuinafval van bladeren en takken.

Onderhoudswerkzaamheden in Heteren die Raymond van Schaik en Tuinen voor u kan verzorgen:

  • de tuin onkruidvrij maken
  • de sierbestrating ontdoen van mos, algen en onkruid
  • tuinmeubilair reinigen
  • bemesten van gazon en plantenborders
  • afgevallen bladeren en takken opruimen
  • beplanting en bomen snoeien


Wij verzorgen al jaren het tuinonderhoud voor particulieren en bedrijven in de omgeving van Wijchen, DodewaardOosterhout en Beuningen.

Afspraak maken met onze hovenier in Heteren

Wilt u graag meer informatie over ons erkende hoveniersbedrijf en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken?
Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive