Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Martien van Dam Geldermalsen

Dwarsweg 16
4161 AE Heukelum
Toon telefoonnummerT. 0345-615070
 

Hovenier Geldermalsen

De hovenier voor de regio Geldermalsen! Hoveniersbedrijf Martien van Dam bestaat uit een team vakmensen met passie voor planten. Het team bestaat uit een ervaren tuinontwerpster, een hovenier met ingenieurstitel en een vakkundig ondersteunend team hoveniers en stratenmakers.

Bekijk hoveniers projecten van Martien van Dam Geldermalsen

Martien van Dam tuinaanleg en onderhoud richt zich op tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van vijvers, tuinhuisjes en nog veel meer!

Voor het renoveren of aanleggen van uw tuin wordt een vaste werkwijze aangehouden:

  • Tuinontwerp
  • Beplantingsplan
  • Tuinaanleg
  • Tuinonderhoud


Werkwijze tuinaanleg

Voordat wordt begonnen met de aanleg van uw nieuwe tuin wordt een tuinontwerp gemaakt. Tijdens een persoonlijk gesprek worden uw wensen en eisen besproken en de mogelijkheden met de buitenruimte geïnventariseerd. Wij proberen al uw tuinwensen de verwerken in een op maat gemaakt tuinontwerp.

Nadat het tuinontwerp is goedgekeurd wordt begonnen met de aanleg van uw tuin. Stap voor stap worden de oude tegels en beplanting uit uw tuin verwijdert. Waar mogelijk worden materialen hergebruikt. Zodra alles is geëgaliseerd wordt gestart met het (aan)leggen en plaatsen van uw buitenverlichting, terras, vijver, veranda, houtbouw en dergelijke. Na oplevering krijgt u nog een aantal onderhoudstips mee en dan kunt u gaan genieten van uw droomtuin!

Wij zijn werkzaam in de plaatsen: Culemborg, Geldermalsen, Gorinchem, Leerdam, en Vianen.

Sitemap Logo Lionhead Interactive