Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


A.A. Living Garden Design Eefde

Toutenburg 407
7423 XD Deventer
Toon telefoonnummerT. 0570-651655
 

Hovenier Eefde

Een hoveniersbedrijf uit de omgeving van Eefde in uw tuin? A.A. Living Garden Design is werkzaam in de regio en verzorgd alles op het gebied van tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud en neemt graag uw tuin onderhanden.

Tuinaanleg door een hovenier in Eefde

Voor een complete tuinrenovatie of tuinaanleg maken wij een tuinontwerp geheel naar uw wensen en de mogelijkheden die er zijn. Wij komen bij u langs en bespreken uw wensen. Heeft u groene vingers en wilt u een tuin met veel onderhoud? Of wilt u een onderhoudsvrije tuin? Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt genieten.

Tuinonderhoud in uw tuin?

Wilt u een boom of schutting verwijderen uit uw tuin? Heeft u een kleine of grote onderhoudsbeurt nodig? De hoveniers bij A.A. Living Garden Design steken graag hun handen uit de mouwen en helpen u graag.

A.A. Living Garden design: Creatieve oplossingen in Eefde

Voor elke tuinwens is er wel een creatieve oplossing. Tijdens het tuinontwerp maken wij een schets waarop alle tuinonderdelen staan afgebeeld zoals een gazon, een tuinhuis, een vijver en een terras. Zo kunnen wij bij de tuinaanleg precies zien waar alles moet komen.

Na het aanleggen van de diverse onderdelen blijft alleen nog het onderhoud een belangrijk onderdeel om uw tuin netjes te houden. Zonder tuinonderhoud blijft er niets over van het oorspronkelijke tuinontwerp en kan de beplanting vergroeien.

Het is belangrijk om het tuinonderhoud professioneel te laten uitvoeren. A.A. Living Garden Design neemt graag uw onderhoud onderhanden. Zo kunt u optimaal blijven genieten van uw droomtuin.

Informatie aanvragen bij een hovenier uit Eefde?

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak om u van alle informatie te voorzien. Vraag hier informatie aan en laat uw gegevens achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u om alles te bespreken met u.

Sitemap Logo Lionhead Interactive