Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Raymond van Schaik Tuinen Dodewaard

Weezenhof 8119
6536 CR Nijmegen
Toon telefoonnummerT. 024 6452209
 

Hovenier Dodewaard

Hovenier in Dodewaard nodig? In 1997 is Raymond van Schaik Tuinen opgericht. Raymond van Schaik staat zelf aan het roer van dit vakkundige hoveniersbedrijf. Met zijn meer dan 25 jaar ervaring als hovenier legt hij unieke tuinen aan in de omgeving van Wijchen. Daarbij werkt hij samen met een klein team van vaste medewerkers en partners uit de regio. Kwaliteitstuinen afleveren en persoonlijk contact met de klant staan voorop bij Raymond van Schaik.

Tuinontwerp met een hovenier in Dodewaard maken

Een goed tuinontwerp staat aan de basis van de aanleg van een sfeervolle en unieke tuin.
Voordat wij beginnen met een tuinontwerp zullen wij een inventariserend gesprek met de opdrachtgever houden. Tijdens dit gesprek zullen wij meteen de situatie ter plekke bekijken om goed te kunnen adviseren over de mogelijkheden die er zijn. De wensen, maar ook het huis, interieur en omgeving zullen worden meegenomen in het uiteindelijke ontwerpplan. Eventueel kan er ook een beplantingsplan worden toegevoegd.

Tuinaanleg in Dodewaard door ons hoveniersbedrijf

Aan de hand van het tuinontwerp en de offerte worden diverse tuinmaterialen uitgezocht voor de aanleg van de gewenste tuin. Die materialen kunnen bij Raymond van Schaik Tuinen in de loods worden bekeken. Ook is het mogelijk dat Raymond met zijn klant naar leveranciers toegaat om daar de mogelijkheden te bekijken, hij kan dan direct advies geven. Ook de diverse planten, bomen, siergrassen en struiken uit het beplantingsplan kunnen worden bekeken. Juist doordat Raymond van Schaik zowel het ontwerp als de tuinaanleg verzorgt, verloopt het traject van A tot Z efficiënt, daarnaast is het voordeel dat de klant met één contactpersoon te maken heeft.

Specialist in uw tuin voor tuinonderhoud

Als uw droomtuin eenmaal is opgeleverd is het belangrijk dat de tuin zijn uitstraling ook blijft behouden. Hiervoor is vakkundig tuinonderhoud noodzakelijk. Wellicht vindt u het ontspannend om zelf in uw tuin te werken. Na oplevering van uw tuin zullen wij u daarom advies geven over hoe u uw tuin het beste kunt onderhouden. Dit leggen wij vast in een onderhoudsplan.

Maar misschien bent u helaas niet in de gelegenheid om zelf deze tuinwerkzaamheden uit te voeren, dan is het natuurlijk ook mogelijk dat u onze hoveniers inzet voor het tuinonderhoud. Dit kan zowel éénmalig als op reguliere basis.

Als hoveniersbedrijf onderhouden wij tuinen van particulieren en bedrijven in de omgeving van Wijchen, HeterenOosterhout en Beuningen.

Afspraak maken met een hovenier in Dodewaard

Wilt u graag meer informatie over ons erkende hoveniersbedrijf en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken?
Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive