Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Raymond van Schaik Tuinen Beuningen

Weezenhof 8119
6536 CR Nijmegen
Toon telefoonnummerT. 024 6452209
 

Hovenier Beuningen

Hovenier nodig in Beuningen? Hoveniersbedrijf Raymond van Schaik Tuinen is een toonaangevend hoveniersbedrijf dat al meer dan 15 jaar vakmanschap en kwaliteit levert voor tuinen van particulieren en bedrijven in de omgeving van Beuningen. Raymond van Schaik ontwerpt en realiseert eigentijdse sfeervolle tuinen met oog voor duurzaamheid en ecologie.

Onze hoveniers aan het werk in de regio Beuningen

Bij Raymond van Schaik Tuinen staat een professioneel tuinontwerp aan de basis van de daadwerkelijke tuinaanleg. Binnen dit tuinontwerp worden niet alleen uw tuinwensen vertaald, maar wordt er ook rekening gehouden met uw huis, het interieur en de omgeving van de toekomstige tuin. Zo zal een harmonieus ontwerp ontstaan voor een unieke tuin.

Ons hoveniersbedrijf Raymond van Schaik Tuinen

Binnen het tuinontwerp komen meerdere tuinelementen aan de orde die de uitstraling, functionaliteit en het tuinonderhoud zullen bepalen. Daarnaast is er ook ruime keuze in (duurzame) tuinmaterialen, die ieder weer hun eigen uitstraling hebben.

Onderdelen die tijdens het ontwerpproces aan de orde kunnen komen:

  • plaatsing van waterpartijen als (zwem)vijver, fontein of beekloop
  • sierbestrating voor terras, tuinpaden en randafwerking
  • aanleg van tuin- of terrasverhogingen
  • beplanting als bomen, struiken, (sier)grassen en (vaste) planten
  • aanleg van gazon
  • aanleg van vlonder, tuinafscheidingpergola of tuinhuisje

 

Tuinaanleg door een hovenier in Beuningen

Raymond van Schaik heeft zich gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen op een manier waarbij economie en ecologie hand in hand gaan. Er worden zoveel mogelijk duurzame tuinmaterialen gebruikt en er wordt gekeken wat er van de huidige tuin kan worden hergebruikt. Overtollige aarde kan bijvoorbeeld goed gebruikt worden voor de aanleg van tuinverhogingen die de tuin optisch meteen groter doen lijken. Maar ook sierbestrating kan op een nieuwe manier gelegd de tuin weer een geheel nieuwe uitstraling geven.

Ons hoveniersbedrijf en uw tuinonderhoud

Iedere klant heeft weer eigen unieke wensen voor de tuinaanleg. Daarom denkt Raymond van Schaik graag in mogelijkheden en oplossingen. Wanneer uw tuinontwerp bijvoorbeeld om een vaste tuinbank in organische vorm vraagt, gaat Raymond van Schaik opzoek naar een meubelmaker die dit kan maken. Deze samenwerking met lokale partners zorgt ervoor dat Raymond van Schaik inventief met het tuinontwerp en de uiteindelijke tuinaanleg aan de slag kan gaan. Dit levert unieke tuinen op die volledig in harmonie zijn met het in- en exterieur van bijbehorend huis en de omgeving.

Als hoveniersbedrijf onderhouden wij tuinen van particulieren en bedrijven in de omgeving van Wijchen, Dodewaard, Heteren, en Oosterhout.

Afspraak maken met een hovenier in Beuningen?

Wilt u meer informatie of advies over tuinaanleg in de omgeving van Beuningen,
neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive