Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


De Groot Hoveniers Berg en Dal

Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
Toon telefoonnummerT. 0413-272811
 

Hovenier Berg en Dal

Uw tuin onderhanden laten nemen door een hovenier uit regio Berg en Dal? De hoveniers van De Groot Hoveniers werken bij zowel particulier als bij bedrijven in de tuin voor kleine en grote projecten.

Een nieuwe tuin ontwerpen, aanleggen of onderhouden, het behoort allemaal tot de dagelijkse werkzaamheden van het Brabantse familiebedrijf. Van bestratingen, vijveraanleg, buitenverlichting, beregeningsinstallaties tot aan overkappingen en buitenhaarden.

Van tuinontwerp tot tuinaanleg van uw droomtuin

De Groot Hoveniers kan uw droomtuin vertalen naar een tuinontwerp. In een persoonlijk gesprek in uw tuin bespreken wij al uw wensen en tekenen dit in het ontwerp. Hierbij houden wij rekening met uw budget en geven wij advies over het gebruik van verschillende tuinmaterialen en plantensoorten.

Wij zorgen ervoor dat u optimaal gaat genieten van uw tuin.

Hovenier voor tuinonderhoud in Berg en Dal

Wij werken met een enthousiast team van tuinmannen die allemaal hun eigen specialiteiten hebben. U wordt verrast door ideeën en oplossingen waar u zelf nooit over nagedacht heeft. Zo helpen wij u met het maken van de juiste keuzes voor een perfecte tuin.

Heeft u al gedacht aan het onderhouden van uw tuin? Heeft u groene vingers of laat u een tuinman éénmalig, wekelijks of maandelijks het tuinonderhoud verzorgen? Laat het ons weten, wij adviseren u graag.

De Groot hoveniers verzorgt alle tuinwerkzaamheden in de regio van NijmegenUdenCuijkMaldenMook, Veghel, Heeswijk DintherSchijndel en Mill.

Plaats uw tuinklus in Berg en Dal bij een hovenier

Vul hier uw gegevens in en één van onze hoveniers neemt persoonlijk contact met u op om een afspraak te maken in uw tuin.

 

Sitemap Logo Lionhead Interactive