Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Hoveniersbedrijf Van Beers Beekbergen

Schoonderbekersweg 3
3791 NE Achterveld
Toon telefoonnummerT. 0342-452239
 

Hovenier Beekbergen

Hovenier nodig in Beekbergen? Wilt u een hoveniersbedrijf het tuinonderhoud, de tuinaanleg of een tuinontwerp laten verzorgen? Zorgeloos genieten van uw tuin of met uw vingers de aarde in? Wij, Van Beers hoveniers, zijn gespecialeerd in het aanleggen, onderhouden en ontwerpen van tuinen bij particulieren en bedrijven.

Hoveniersbedrijf Van Beers is opgericht door Henk van Beers in 1935 en overgenomen in 1981 door Hans de Jong. Wij zijn als hoveniersbedrijf uit de regio Beekbergen al bijna 70 jaar werkzaam op het gebied van tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud. Onze tuinmannen beschikken over de juiste kennis, ervaring en creativiteit om elk soort tuin onderhanden te nemen.

Tuinontwerp maken in Beekbergen

Wilt u graag een gezinstuin, een moderne tuin, een tuin die perfect past bij de architectuur van uw woning, een hobbytuin, onderhoudsvriendelijke tuin of een wilde tuin, waarin u zelf kunt tuinieren? Door goed over deze vraag na te denken kunnen onze hoveniers een goede inventarisatie maken en uw wensen in kaart brengen. Zo kunnen we ook kijken of u graag een vijver, terras, schutting of schuur in uw tuin wilt hebben.

Om uw wensen goed te verwerken tijdens het aanleggen van uw tuin, starten wij met het maken van een tuinontwerp. Hierin worden al uw wensen uitgewerkt en de tuinmaterialen uitgezocht.Zodra het ontwerp van de tuin klaar is en de offerte is goedgekeurd gaan wij aan de slag met het aanleggen van de tuin.

Tuinaanleg en tuinonderhoud

Wij werken tijdens de tuinaanleg met een vast team van hoveniers. Ondanks alle modernisering is hovenierswerk nog altijd mensenwerk dat vakkundig en professioneel wordt uitgevoerd. Uw buitenruimte wordt met veel zorg aangelegd, zodat er een goede en gezonde tuin gecreeërd wordt. Ons doel; wij willen u met een zorgeloos en tevreden gevoel van uw tuin laten genieten.

Zodra uw tuin klaar is en aan onderhoud toe is moet het onderhouden worden. Gaat u zelf het tuinonderhoud doen of laat u dit over aan een tuinman van ons hoveniersbedrijf? Elke tuin moet anders behandelt worden en onze tuinmannen hebben hier alle verstand van. U kunt dit met een gerust hart overlaten aan ons, zodat u lekker kunt genieten van uw nieuwe tuin. Wij kunnen periodiek langs komen om de tuin netjes te houden.

Wij zijn met het hoveniersbedrijf werkzaam in de regio van Apeldoorn, Loenen, Ugchelen, Hoenderloo en omstreken.

Een hovenier in uw tuin in Beekbergen?

Maak een gratis afspraak met een hovenier in uw tuin en bespreek uw wensen. Wij willen u een zorgeloos gevoel geven en alles uit handen nemen.

Sitemap Logo Lionhead Interactive