Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Hoveniersbedrijf Van Beers Barneveld

Schoonderbekersweg 3
3791 NE Achterveld
Toon telefoonnummerT. 0342-452239
 

Hovenier Barneveld

Hovenier nodig in Barneveld? Kan uw tuin wel een goede opknapbeurt gebruiken en weet u eigenlijk niet waar u moet beginnen? Wilt u het tuinonderhoud laten verzorgen door een ervaren hovenier of heeft u advies nodig?

Schakel Van Beers Hoveniers uit Achterveld in, werkzaam in de regio Barneveld. Ons hoveniersbedrijf pakt uw tuin grondig aan van A tot Z. Wij beschikken de kennis, creativiteit en ervaring om voor elke soort tuin een geschikt en passend tuinontwerp te maken. Gebaseerd op uw wensen, omgeving en budget maken wij een tuinontwerp inclusief een passende offerte met alle tuinmaterialen en werkuren.

Tuinontwerp maken in Barneveld

Tijdens het maken van het tuinontwerp houden wij al rekening met het tuinonderhoud, zodat u uw tuin in goede conditie kunt bijhouden. Wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin of misschien wel een wild groeiende tuin, waar u zelf kunt tuinieren? Door het kiezen uit diverse soorten tuinmaterialen en planten kunnen wij uw tuin helemaal aanpassen aan uw wensen. Doordat we bij aanvang een ontwerp of tuinschets maken kunnen wij gestructureerd aa nde slag gaan met de tuinaanleg. Dit scheelt ontzettend veel tijd, waardoor we veel sneller en efficienter kunnen werken.

Tuinaanleg en tuinonderhoud door een hovenier

Wij verzorgen de tuinaanleg van begin tot eind. Bent u zelf handig en wilt u ons werk uit handen nemen? Geen probleem. Wij bespreken dit graag met u, zodat we elkaar kunnen aanvullen tijdens de tuinaanleg.

Bij de aanleg van uw tuin kunnen wij alle kanten op. Denk hierbij aan het plaatsen van een vijver, schutting, vlonders, gazon en zelfs een zwembad. Maar ook het aanleggen van sierbestrating, grondwerk en tuinelektra behoren tot onze werkzaamheden.

Is de tuin klaar en is het toe aan onderhoud? Wilt u dit zelf doen of schakelt u een hovenier in voor het tuinonderhoud? Wij kunnen bij u een aantal keer in het jaar alles verzorgen met één van onze tuinmannen.

Ons hoveniersbedrijf van Beers is werkzaam in de plaatsen: AchterveldAmersfoortLeusdenVoorthuizen.

Afspraak maken met een hovenier in Barneveld?

Wilt u in uw tuin een afspraak maken met één van onze hoveniers? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. Maak hier een afspraak en vul uw gegevens in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om langs te komen.

Sitemap Logo Lionhead Interactive