Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Warners Huis en Tuin Almere Haven

Televisieweg 56
1322 AM Almere
Toon telefoonnummerT. 036 540 13 65 / 06 514 212 76
 

Hovenier - Tuinaanleg - Tuinonderhoud Almere Haven

Wilt u uw tuinonderhoud laten verrichten door een professionele hovenier? Heeft u een nieuwe of bestaande woning en wilt u de tuinaanleg laten verzorgen door een hoveniersbedrijf uit de regio Almere Haven? Dan bent u bij Warners Huis en Tuin aan het juiste adres.

Tuinontwerp

Een mooie tuin begint bij het juiste tuinontwerp. Om dit voor elkaar te krijgen maken wij graag vrijblijvend een afspraak om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Wij maken passend bij uw wensen, eisen en budget een tuinontwerp.

Tuinaanleg

Zijn alle wensen en werkzaamheden  besproken en komen we tot een akkoord, dan starten wij met ons team aan alle werkzaamheden die zijn afgesproken voor de tuinaanleg. Dit kan gaan over het snoeien van de haag, het plaatsen van een schutting, het leggen van sierbestrating of het compleet aanleggen/renoveren van de tuin.

Tuinonderhoud

Zodra de tuin is aangelegd bieden wij de mogelijkheid om de tuin te onderhouden met een onderhoudscontract. Wij kunnen verschillende keren per jaar langs komen om het tuinonderhoud te verzorgen. Uiteraard is het ook mogelijk om dit éénmalig zonder een contract te doen.

Vrijblijvende afspraak maken?

Bent u enthousiast en zou u het prettig vinden om een vrijblijvende afspraak met ons te maken? Vraag dan hier een offerte aan en wij nemen contact met u op om langs te komen.

Warners Huis en Tuin is werkzaam in de regio's: Almere, Almere Stad, Almere Poort, Almere Haven, Almere Buiten.

Sitemap Logo Lionhead Interactive