Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Warners Huis en Tuin Almere

Televisieweg 56
1322 AM Almere
Toon telefoonnummerT. 036 540 13 65 / 06 514 212 76
 

Hovenier Almere

Bent u op zoek naar een tuinprofessional die uw tuinaanleg, tuinonderhoud of tuinontwerp kan verzorgen? Zorgeloosbuitenleven is een initiatief van hoveniers en sierbestraters uit onder andere de regio Almere. Gezamenlijk streven wij ernaar u goed te kunnen adviseren over de optimale invulling van uw tuinwensen.

Bekijk hoveniers projecten van Warners Huis en Tuin Almere

Er zijn veel aanbieders in de hoveniersbranche die zich sierbestarter of hovenier noemen. Het is immers een vrij beroep. Wij komen echter vaak tegen dat opdrachtgevers (u dus) bij een collega zijn geweest die niet geheel voldeed aan de maatstaven zoals wij die (en iedereen zou moeten) hanteren. Als specialisten op dit gebied van tuinen hebben wij van Warners Huis en Tuin besloten om hier een betere en meer heldere adviesfunctie in te vervullen.

Tuinadvies

Een goed tuinadvies bestaat uit twee afzonderlijke disciplines. Samen vormen ze een helder beeld waarmee u verder moet kunnen.
Het voortraject – tuinontwerp – tuinonderhoud bespreken

Wij starten met het bespreken van een tuinschets, ontwerp of onderhoud van uw tuin. Vooraf bespreken wij de mogelijkheden aangaande de (her-) inrichting/onderhoud van uw tuin. Wilt u een vijver in uw tuin, een schutting laten plaatsen of kunstgras laten leggen? Wij maken een schets die uw wensen en behoeftes vertaald in een concreet advies. 


De prijsindicatie voor de tuinaanleg

Bij ieder tuinadvies ontvangt u tevens een kosten plaatje, zodat u ook weet wat het u gaat kosten als u het betreffende advies laat uitvoeren tot uw droomtuin.

Wij weten als geen ander dat de tuin moet aansluiten op uw wensen, woonsituatie, gezinssituatie en bovenal het budget. 

Een gesprek met ons geeft u een helder beeld van de mogelijkheden met uw tuin....doen dus! Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Warners Huis en Tuin is werkzaam in de regio's: Almere, Almere Stad, Almere Poort, Almere Haven, Almere Buiten.

Sitemap Logo Lionhead Interactive