Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Warners Huis en Tuin Almere Stad

Televisieweg 56
1322 AM Almere
Toon telefoonnummerT. 036 540 13 65 / 06 514 212 76
 

Hovenier Almere Stad

Het vinden van een tuinontwerper of hovenier die uw tuin wil doen is geen punt. Het vinden van een tuinontwerper of hovenier die uw tuin kan doen is een andere vraag. Een tuinontwerper of hoveniersbedrijf vinden die uw tuin kan doen en daar de juiste prijs voor rekent is waarvoor u ons voor inschakelt!

Bij de tuinaanleg, het tuinonderhoud of het tuinontwerp is niet alleen het eindproduct van belang, ook de weg er naartoe weegt zwaar. Vakbekwaamheid moet in het proces en in het resultaat zichtbaar zijn. Wij, Warners Huis en Tuin uit Almere Stad, zijn vakmensen op het gebied van al deze werkzaamheden.

Wij stellen hoge eisen aan zaken die betrekking hebben op de vakbekwaamheid van de medewerkers in het bedrijf en de bedrijfsvoering in z'n algemeenheid. Er is toezicht op naleving van de elementaire en wettelijke bepalingen waaronder vergunningen en voorschriften.

Tuinaanleg of tuinonderhoud laten verzorgen in Almere?

De aanleg/renovatie of het onderhoud van uw tuin kunt u geheel uit handen geven aan ons hoveniersbedrijf. Wij hebben een brede kennis en ervaring met het aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen.

Indien u zelf aan de slag wilt kunt u bij ons terecht voor advies, begeleiding en praktische ondersteuning. Voorafgaand aan de uitvoering ontvangt u een vrijblijvende offerte van de totale kosten.


Vrijblijvende afspraak maken met ons hoveniersbedrijf uit Almere Stad

Zou u het prettig vinden om een vrijblijvende afspraak te hebben met ons hoveniersbedrijf? Wij komen graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij nemen contact met u op.

Warners Huis en Tuin is werkzaam in de regio's: Almere, Almere Stad, Almere Poort, Almere Haven, Almere Buiten.

Sitemap Logo Lionhead Interactive