Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Warners Huis en Tuin Almere Poort

Televisieweg 56
1322 AM Almere
Toon telefoonnummerT. 036 540 13 65 / 06 514 212 76
 

Hovenier Almere Poort

Voor mooie beplanting kunt u terecht bij iedere hovenier! Voor het aanleggen van een terras of pad kunt u ook bij iedere hovenier of stratenmaker terecht! Maar welke hovenier schakelt u in voor het ontwerpen en/of realiseren van de tuin terwijl u niet weet welke hovenier echt vakbekwaam is?

En dan over de te verwachten kosten. Waar zullen die op neerkomen? Een minstens zo belangrijke vraag die wij als hovenier uit de regio Almere Poort op vrijblijvende basis voor u beantwoorden.


Ons hoveniersbedrijf Warners Huis en Tuin

De vaklieden van ons hoveniersbedrijf hebben een duidelijke visie en beschouwen een goede buitenruimte als een opeenstapeling van in elkaar grijpende factoren.

Via onze website Zorgeloosbuitenleven komt u in contact met professionale hoveniers die uw wensen vertalen in een concreet tuinontwerp inclusief offerte!

Grote en kleine tuinwerkzaamheden

Of u nu een schutting in uw tuin geplaatst wilt hebben, een vijver compleet met beplanting aangelegd wilt hebben of een tuinontwerp wilt laten maken en deze wil laten uitvoeren door een hovenier. Warners Huis en Tuin verzorgt alles van A tot Z. Denk hierbij aan tuinonderhoud, tuinaanleg, sierbestrating, en beplanting.

Bekijk onze reeds aangelegde tuinen en laat u inspireren!


Gras of kunstgras

Bent u het zat om elk weekend het gras te maaien? Heeft u geen groene vingers of tijd om het gazon te onderhouden? Kunstgras is een goede oplossing.

Wilt u graag een kunstgras staal zien en bespreken? Wij beschikken over meerdere soorten in ons assortiment van EasyLawn – TigerTurf en adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.


Een afspraak maken met ons hoveniersbedrijf

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek kost u niets en geeft u een verhelderend beeld over de mogelijkheden. U krijgt hierdoor een helder beeld van de vele mogelijkheden in uw tuin en de kosten die het plan met zich mee zullen brengen. Het dient u een beeld te geven van de mogelijkheden en u kennis te laten maken met het hoveniersvak.

Start direct met het doen van een offerte aanvraag.

Warners Huis en Tuin is werkzaam in de regio's: Almere, Almere Stad, Almere Poort, Almere Haven, Almere Buiten.

Sitemap Logo Lionhead Interactive