Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Warners Huis en Tuin Almere Buiten

Televisieweg 56
1322 AM Almere
Toon telefoonnummerT. 036 540 13 65 / 06 514 212 76
 

Hovenier Almere Buiten

Wilt u zorgeloos genieten van een mooi aanlegde tuin? 365 dagen per jaar een kleurrijke, sfeervolle tuin en dit alles verzorgt door een vakkundige hovenier uit de regio Almere Buiten? Ons hoveniersbedrijf Warners Huis en Tuin uit Almere heeft jarenlang ervaring bij het tuinontwerp, renoveren, aanleggen en onderhouden van tuinen bij particulieren en bedrijven.

Tuinaanleg en/of renoveren

Staat u voor de keuze om uw tuin te renoveren of nieuw aan te (laten) leggen? Welke kosten en werkzaamheden komen daar eigenlijk bij kijken?

De kosten voor het renoveren van een tuin zijn afhankelijk van uw wensen. Bestrating is bijvoorbeeld duurder dan gras. Wilt u graag weten wat de renovatie van uw tuin precies kost? Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan voor de tuinaanleg en wij maken een afspraak met u.

Tuinrenovatie

Een tuin heeft ongeveer elke 10 jaar aan grondige opknapbeurt nodig. Er kunnen diverse redenen zijn waarom u hiertoe besluit. De tuin sluit niet meer aan bij uw wensen. U bent verhuist, heeft een verbouwing ondergaan of de tuin is niet consequent onderhouden. Een tuinrenovatie of tuinaanleg is een flinke klus. U kunt rekening houden met de volgende werkzaamheden die ons hoveniersbedrijf kan verrichten:

  • Onkruid verwijderen
  • Bomen en struiken snoeien
  • Planten en bomen verwijderen of verplaatsen
  • Grond af- en aanvoeren
  • Straatwerk en schuttingen herstellen


Sierbestrating en bestrating

Stenen zijn er in diverse soorten, kleuren en maten. Zo is er schitterende sierbestrating verkrijgbaar voor uw terras of pad, daarnaast zijn er klinkers en andere soorten bestrating verkrijgbaar. Onze stratenmakers kunnen u het juiste advies geven bij het aanleggen van bestrating en dit ook eventueel voor u leggen.

Bent u zover om uw tuin onder handen te nemen? Wilt u het tuinonderhoud, een tuinontwerp of een tuinaanleg laten verzorgen door een hovenier uit regio Almere? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en wij nemen persoonlijk contact met u op.

Warners Huis en Tuin is werkzaam in de regio's: Almere, Almere Stad, Almere Poort, Almere Haven, Almere Buiten.

Sitemap Logo Lionhead Interactive