Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Groencentrum Zuidwolde Staphorst

Burg.Tonckensstraat 53a
7921 KB Zuidwolde
Toon telefoonnummerT. 0528-374312
 

Hovenier Staphorst

De vakbekwame hoveniers van ons groencentrum helpen u graag bij het inrichten en aanleggen van uw droomtuin. Als hovenier in de regio Staphorst staan wij bekend om onze kundige tuinaanleg en persoonlijk aanpak.

Tuinaanleg Staphorst

Groencentrum Zuidwolde is ervaren in het aanleggen van tuinen in de omgeving van Staphorst.

Voor de aanleg van uw droomtuin zal onze hovenier persoonlijk uw wensen inventariseren. Voor het invullen van uw unieke tuin zullen er bijvoorbeeld plannen worden gemaakt betreffende tuinmaterialen als sierbestrating, vaste plantenbakken en borders, beplanting, tuinafscheiding en eventueel de aanleg van een vijver.

Sierbestrating Staphorst

Door de ruime keuze in tuintegels en legpatronen kan sierbestrating een goede aanvulling op uw droomtuin zijn. Juist het samenspel van de sierbestrating en beplanting geven uw tuin een geheel eigen uitstraling.

Daarnaast nodigen wij u graag uit in ons eigen groencentrum, gelegen in de omgeving van Staphorst,  waar u zelf verschillende fruitbomen, sierbomen en diverse tuinaccessoires kunt bekijken en aanschaffen. 

Informatie betreffende tuinaanleg omgeving Staphorst

Woont u in de omgeving van Staphorst en overweegt u aanleg of renovatie van uw tuin? Laat dan hier uw gegevens achter, dan zal een hovenier van ons groencentrum contact met u opnemen.

 

Groencentrum Zuidwolde is werkzaam in de regio van Meppel, Zuidwolde, HoogeveenDwingeloo en Staphorst

Sitemap Logo Lionhead Interactive