Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Groencentrum Zuidwolde Zuidwolde

Burg.Tonckensstraat 53a
7921 KB Zuidwolde
Toon telefoonnummerT. 0528-374312
 

Hovenier Zuidwolde

Voor Groencentrum Zuidwolde staat persoonlijke aandacht voorop. Onze hoveniers werken nauw samen met de klant om zo samen tot een droomtuin te komen. Daarnaast hebben wij ook ons eigen groencentrum, waar u verschillende fruitbomen, sierbomen en diverse tuinaccessoires kunt komen bekijken.

Tuinaanleg Zuidwolde

Voor zowel het renoveren van uw bestaande tuin als het ontwerp en de aanleg van uw droomtuin kunt u terecht bij ons Groencentrum Zuidwolde.

U kunt hierbij denken aan sierbestrating zoals de aanleg van een tuinterras, maar ook de aanleg van een gazon, vijver, beplanting van uw tuin en een tuinafscheiding behoren tot de mogelijkheden.

Tuinonderhoud Zuidwolde

De hoveniers van Groencentrum Zuidwolde kunt u ook inzetten voor professioneel tuinonderhoud, als het snoeien van bomen en struiken, het onderhouden van uw gazon en het onderhouden van bodem en beplanting.

Graag nemen wij u dit onderhoudswerk uit handen, waarbij u zelf kunt bepalen of de hovenier wekelijks, maandelijks of jaarlijks langskomt.

Meer informatie betreffende tuinaanleg Zuidwolde

Woont u in de omgeving van Zuidwolde en wilt u graag aanleg of onderhoud van uw tuin? Laat dan hier uw gegevens achter en een van onze hoveniers zal contact met u opnemen.

 

Groencentrum Zuidwolde is werkzaam in de regio van Meppel, Zuidwolde, HoogeveenDwingeloo en Staphorst

Sitemap Logo Lionhead Interactive