Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Groencentrum Zuidwolde Hoogeveen

Burg.Tonckensstraat 53a
7921 KB Zuidwolde
Toon telefoonnummerT. 0528-374312
 

Hovenier Hoogeveen

Ons groencentrum is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van tuinen in de regio Hoogeveen. Met onze persoonlijke aanpak creëren wij een droomtuin die volledig voldoet aan uw verwachtingen.

Tuinaanleg Hoogeveen

Uw tuinaanleg en tuinonderhoud zijn bij ons in goede handen. Om een unieke sfeer te creëren, kunnen wij bij uw tuinaanleg gebruik maken van verschillende tuinmaterialen. Te denken valt hierbij aan sierbestrating, beplanting en de eventuele aanleg van een vijver of gazon.  

Graag nodigen wij u ook uit in ons eigen groencentrum, gelegen in het buitengebied van Hoogeveen, waar u verschillende fruitbomen, sierbomen en diverse tuinaccessoires kunt komen bekijken.

Sierbestrating Hoogeveen

Sierbestrating voor bijvoorbeeld een tuinpad of tuinterras kan met verschillende soorten betegeling. De gekozen tuintegels en het legpatroon zorgen in samenspel met de beplanting voor een unieke tuin. Groencentrum Zuidwolde is het juiste adres voor de aanleg van uw persoonlijke tuin en sierbestrating.

Informatie betreffende hovenier Hoogeveen

Wilt u graag vrijblijvend contact met een van onze hoveniers? Laat dan hier uw gegevens achter en een hovenier uit de regio Hoogeveen zal contact met u opnemen.

 

Groencentrum Zuidwolde is werkzaam in de regio van Meppel, Zuidwolde, HoogeveenDwingeloo en Staphorst

Sitemap Logo Lionhead Interactive