Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Groencentrum Zuidwolde Dwingeloo

Burg.Tonckensstraat 53a
7921 KB Zuidwolde
Toon telefoonnummerT. 0528-374312
 

Hovenier Dwingeloo

Ons groencentrum in de regio Dwingeloo helpt u graag met de aanleg en onderhoud van uw droomtuin. Persoonlijk contact staat bij onze hoveniers voorop. Naar aanleg van uw wensen en behoeften zullen de hoveniers uw tuin inrichten.

Tuinonderhoud Dwingeloo

Graag nemen onze vakbekwame hoveniers u uw zorg omtrent tuinonderhoud uit handen. Voor het snoeien van uw beplanting, het onderhouden van het gazon en bodembewerking als bemesten en wieden kunt u ons op reguliere basis inzetten.

Tuinaanleg Dwingeloo

De hoveniers van Groencentrum Zuidwolde zullen naar aanleiding van uw wensen een tuinontwerp maken. Onze hoveniers zijn zowel ervaren in de aanleg van een nieuwe tuin als het renoveren van uw bestaande tuin.

Voor het invullen van uw tuin kunnen er bijvoorbeeld plannen worden gemaakt betreffende sierbestrating, vaste plantenbakken en borders, beplanting, tuinafscheiding en eventueel de aanleg van een vijver.

Graag nodigen wij u ook uit in ons eigen groencentrum waar u verschillende fruitbomen, sierbomen en diverse tuinaccessoires kunt komen bekijken.

Meer informatie over tuinaanleg Dwingeloo

Woont u in de omgeving Dwingeloo en heeft u interesse in de aanleg of onderhoud van uw tuin? Laat dan hier uw gegevens achter en onze hovenier zal contact met u opnemen.

 

Groencentrum Zuidwolde is werkzaam in de regio van Meppel, Zuidwolde, HoogeveenDwingeloo en Staphorst

Sitemap Logo Lionhead Interactive